Aften Menuen:

Snackplatte:

Serranoskinke, Chorizo, Vesterhavsost, Gammelknas, Trøffelcreme, Syltet rødløg og Focaccia brød

135,-
Saltet ansjoser fra Grøndal

serveres med hvidløgsbrød, citroncreme og grillet citron

145,-

Forret:

(Til alle forretter kommer der hjemmebagt foccacia brød)
Rørt tatar

med løvstikkecreme, syltede rødløg og store sprøde kartoffelchips

135,-
50 g foie gras

med grillet focaccia, hyben og sødet valnødder

195,-
Grillet jomfruhummer

med aioli og citron

155,-
Burrata

med tomatsalsa og basilikumspesto

125,-

Hovedret:

Smørstegt torsk

med nye kartofler, hollandaisesauce, ristede blomkål og syltede skalotteløg

205,-
Kyllingebryst

med blanketsauce, grillet broccoli asparges, nye kartofler og marineret gulerod

185,-
Wienersnitzel

med dreng, skysovs, ærter og sprøde kartofler

205,-
Steak af okse-striploin

med bearnaisesauce, pommes frites og grønne asparges
* (serveres altid medium)
* tilkøb af 25g Foie gras 95,-

245,-
Sparibs 250g

med coleslaw og pommes frites

225,-

Dessert:

Pandekager

med is og chokoladesauce

75,-
3 slags oste

med kompot og sprødt brød

95,-
Is fra Dorthe og Michael

Pistacie, hasselnød og chokolade
1 kugle 45,-
2 kugler 85,-
3 kugler 125,-

155,-

Klassikerne:

Burger

i brioche bolle med cheddarost, syltede agurker, RGK-dressing, pommes frites og mayonnaise
*Tilkøb bacon, 10,-
* Tilkøb blue cheese, 20,-

155,-
Håndpillede rejesalat

med honning-vinaigrette, syltet rødløg, grønne asparges, tomat og røget mandler

165,-
Avokadosalat

med sennepsvinaigrette, grønne asparges, blomme tomater, syltede rødløg og røget mandler

145,-
Pasta con prosciutto e asparegi

cremet pasta i ricotta, asparges crème med ristet serranoskinke, asparges og vesterhavsost

185,-
Ugens retter

Se menuen under Ugens Menuer

165,-

Børneretter

Børneburger

med pommes frites

100,-
Club sandwich

med kylling, karrydressing, bacon og salat

135,-
Rødspættefilet

med pommes frite og remoulade

100,-
RGK sandwich
135,-
Pommes frites
45,-