Aften Menuen:

Snackplatte:

Serranoskinke, Chorizo, Vesterhavsost, Gammelknas, Trøffelcreme, Syltet rødløg og Focaccia brød

135,-

Forret:

(Til alle forretter kommer der hjemmebagt foccacia brød)
Joeys sommertatar

med pebermayonnaise, tomatsalsa og ristet boghvede

135,-
Gazpacho

med grillet focaccia

105,-
Tuncarpaccio

med avokado, teriyaki og agurk

135,-

Hovedret:

Meunierestegt rødspættefilet

med beurre blanc, nye kartofler og spidskålsalat

205,-
Wienersnitzel

med dreng, skysovs, ærter og sprøde kartofler

205,-
Karamelliseret culotte af kvie

med whiskysauce, nye kartofler og kantareller

215,-

Dessert:

Pandekager

med is og chokoladesauce

75,-
Is fra Dorthe og Michael

Pistacie, hasselnød og chokolade
1 kugle 45,-
2 kugler 85,-
3 kugler 125,-

Klassikerne:

Burger

i brioche bolle med cheddarost, syltede agurker, RGK-dressing, pommes frites og mayonnaise
*Tilkøb bacon, 10,-
* Tilkøb blue cheese, 20,-

155,-
Avokadosalat

med sennepsvinaigrette, grønne asparges, blomme tomater, syltede rødløg og røget mandler

145,-
Ugens retter

Se menuen under Ugens Menuer

165,-

Børneretter

Børneburger

med pommes frites

100,-
Club sandwich

med kylling, karrydressing, bacon og salat

135,-
Rødspættefilet

med pommes frite og remoulade

100,-
RGK sandwich
135,-
Pommes frites
45,-