Ugens Retter: Gå ikke glip af vores lækre og varierede ugentlige menuer – se dem alle nedenfor! Uge 16 / 15-21 april Bagt laksmed hollandaise, kartofler og sommergrønt Kalvestegmed whisky sauce, ristede kartofler og gulerødder Uge 17 / 22-28 april Braiseret svinekæber med løg og kartoffelmos Thai salat med stærk dressing, mango, agurk, koriander, forårsløg og peanuts Uge 18 / 29 april - 5 maj Frikadeller med sky sovs, kartofler og agurkesalat Poké bowl med ris, edemame bønner, radise, syltet rødløg, agurk, nødder og rimet laks Uge 19 / 6-12 maj Helstegt rødspætte med smørsauce, nye kartofler og tyttebær Boeuf bourguignon med kartoffelmos Alle retter er tilgængelige i restauranten eller til at tage med hjem for kun 165 kr. per person.