Ugens Retter:

Gå ikke glip af vores lækre og varierede ugentlige menuer – se dem alle nedenfor!

Uge 26 / 24-30 juni

Helstegt rødspætte

med tyttebær, kogte kartofler og smørsovs

Stegt flæsk

med kartofler og persillesovs

Uge 27 / 1-7 juli

Boller i karry

med ris og forårsløg

Kalvesteg

med pebersauce, majskolbe og kartofler

Uge 28 / 8-14 juli

Grøn salat

med koldrøget laks, honningvinaigrette, syltede rødløg, edemame bønner og blomme tomater

Mørbradgryde

med kartoffelmos

Uge 29 / 15-21 juli

Nudelsalat

med grillet tun, teriyaki, peanuts, spicy dressing, pak choi og agurk

Grillet kyllingebryst

med estragonsauce, ristet blomkål og kartofler

Uge 30 / 22-28 juli

Pasta i cremet trøffelsauce

med stykker af kalv og revet parmesan

Frikadeller

med nye kartofler, sky sauce og agurkesalat

Uge 31 / 22-28 juli

Butter chicken

med ris og koriander

Langtidsstegt kalvespidsbryst

med flødesauce, tyttebær og kartofler

Alle retter er tilgængelige i restauranten eller til at tage med hjem for kun 165 kr. per person.