Ugens Retter:

Gå ikke glip af vores lækre og varierede ugentlige menuer – se dem alle nedenfor!

Uge 16 / 15-21 april

Bagt laks

med hollandaise, kartofler og sommergrønt

Kalvesteg

med whisky sauce, ristede kartofler og gulerødder

Uge 17 / 22-28 april

Braiseret svinekæber

med løg og kartoffelmos

Thai salat

med stærk dressing, mango, agurk, koriander, forårsløg og peanuts

Uge 18 / 29 april - 5 maj

Frikadeller

med sky sovs, kartofler og agurkesalat

Poké bowl

med ris, edemame bønner, radise, syltet rødløg, agurk, nødder og rimet laks

Uge 19 / 6-12 maj

Helstegt rødspætte

med smørsauce, nye kartofler og tyttebær

Boeuf bourguignon

med kartoffelmos

Alle retter er tilgængelige i restauranten eller til at tage med hjem for kun 165 kr. per person.