Ugens Retter: Gå ikke glip af vores lækre og varierede ugentlige menuer – se dem alle nedenfor! Uge 26 / 24-30 juni Helstegt rødspætte med tyttebær, kogte kartofler og smørsovs Stegt flæsk med kartofler og persillesovs Uge 27 / 1-7 juli Boller i karrymed ris og forårsløg Kalvestegmed pebersauce, majskolbe og kartofler Uge 28 / 8-14 juli Grøn salat med koldrøget laks, honningvinaigrette, syltede rødløg, edemame bønner og blomme tomater Mørbradgryde med kartoffelmos Uge 29 / 15-21 juli Nudelsalat med grillet tun, teriyaki, peanuts, spicy dressing, pak choi og agurk Grillet kyllingebrystmed estragonsauce, ristet blomkål og kartofler Uge 30 / 22-28 juli Pasta i cremet trøffelsauce med stykker af kalv og revet parmesan Frikadeller med nye kartofler, sky sauce og agurkesalat Uge 31 / 22-28 juli Butter chicken med ris og koriander Langtidsstegt kalvespidsbrystmed flødesauce, tyttebær og kartofler Alle retter er tilgængelige i restauranten eller til at tage med hjem for kun 165 kr. per person.